30 Ekim 2014 Perşembe

Bilic FIFA'ya tepkili!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic FIFA Ballon d'Or aday seçimini eleştirdi, "Luka Modric bu listede bulunmalıydı" dedi.
FIFA bu yılın Altın Top (Ballon d’Or) adaylarını açıkladı, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic yıkıldı. Her yıl dünyanın en iyi futbolcusuna verilen prestijli ödül için Hırvat teknik adam, Real Madridli Luka Modric’in bu ödülü hak ettiğini söyledi. Puan durumu Eski öğrencisinin en azından aday listesinde bulunması gerektiğini savunan deneyimli çalıştırıcı, Modric’in 23 kişilik listede olmamasından dolayı hayalkırıklığı yaşadığını söyledi. Puan durumu
Bilic, “Modric sergilediği performansla bu listede bulunmayı hak etmişti. Milliyet’te yer alan habere göre, ancak o Hırvatistan’dan gelen sıradan bir oyuncu ve İspanya’daki yıldızlar gibi arkasında iyi bir pazarlama faaliyeti yok. Real Madrid’in en iyi isminin Ronaldo ve Gareth Buale olduğu söyleniyor. Puan durumu Ancak takıma katkısı göz önünde bulundurulduğunda Modric bir başka… Ben kendisine Hırvatistan’ı çalıştırdığım dönemde Avrupa’nın en iyi orta sahası sensin diyordum” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder